Wat is een KNAAP e-Fatbike?

Je kunt Eindhoven en omgeving op allerlei manieren ontdekken. Heb je er wel eens aan gedacht om dit op eenย  KNAAP e-Fatbike te doen? Je zoeft zonder enige moeite langs alle highlights van Eindhoven.

Wat is een KNAAP E-fatbike?
De KNAAP E-fatbike kun je het beste omschrijven als een mountainbike met super dikke banden en een robuust frame. Deze E-fatbike heeft een electrische trapondersteuning. Heerlijk fietsen dus. Met deze bike kun je op elke soort ondergrond fietsen. Reken er maar op dat je veel bekijks hebt onderweg want je valt gegarandeerd op deze leuke KNAAP E-fatbike. De bike heeft vijf ondersteuningsstanden en 8 versnellingen, dus je gaat vooruit in de snelheid van jouw keuze! OP standje vijf zweef je vooruit!
Hij ondersteunt tot 25 km per uur waardoor je zonder helm gewoon op het fietspad kan blijven rijden. Deze E-Fatbike heeft een actieradius tot 140 kilometer! Deze gave bike is ook nog eens veel beter voor het milieu, geen uitstoot en dus een schone manier om grote afstanden af te leggen en te genieten!

Knaap Eindhoven
E-Fatbike Hovenring

De KNAAP E-fatbikes zijn te huur bij www.citytourseindhoven.com.

Je kunt ook een leuke vier uur durende tour met picknick in het park boeken via deze link.

Overweeg je om een KNAAP E-fatbike voor thuis aan te schaffen? Ze zijn via ons te koop, vraag ons gerust voor meer informatie!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Simone Greefhorst

Simone Greefhorst

Mede-eigenaar

Meer lezen