Welkom in Eindhoven 🤩

Speelpark de Splinter

De splinter is een openlucht speelpark voor kinderen. Ze krijgen hier alle ruimte om op ontdekkingstocht te gaan in mooie groene omgeving van wel zeven voetbalvelden groot! De missie van het park is om kinderen spelend te laten leren.

De kinderen krijgen hier de ruimte om te spelen in een avontuurlijke maar ook veilige en sociale omgeving. De vrijwilligers en medewerkers van het park proberen de ervaring nog leuker te maken. Kinderen kunnen hier hun fantasie kwijt door bijvoorbeeld een boomhut te bouwen, in een moestuin te werken of de dieren van de kinderboerderij te aaien. Hier kunnen de kinderen dieren ontdekken zoals varkens, kippen. Ook is er nog een gamehoek waar dammen en schaken geleerd kan worden. Tijdens de activiteiten is er altijd een medewerker in de buurt met een BHV-diploma. Zo kunnen ze altijd de kinderen in de gaten houden en hulp bieden indien nodig. In de zomer wordt het zwembad gevuld en kunnen de kinderen veilig in ondiep water spetteren.

In het midden van de Splinter is een groot centraal grasveld waar veel picknickbanken staan. Je mag eigen consumpties mee het park in nemen maar je kunt ook gebruik maken van het winkeltje (maart-oktober) Vrijwel alles is aanwezig om er een leuke dag van te maken, je goede zin krijg je hier vanzelf wel.

Het park ligt in het Henri Dunant park en is makkelijk bereikbaar.

Gerelateerde tours

Locatie
Meer informatie?

+31 6 42 63 18 00

Binnen enkele minuten antwoord op al uw vragen

+31 40 209 21 70

Op werkdagen telefonisch bereikbaar

info@citytourseindhoven.com

Of al uw vragen per e-mail beantwoord