De leukste tours uitjes groepsuitjes in Eindhoven

Over ons

Leuk dat je op onze website rondkijkt! Wij stellen ons graag aan je voor: Wij zijn Marcel, Simone en Pieter Greefhorst en zijn geboren en getogen in Eindhoven. Omdat we hier ons hele leven wonen en de interesse hebben in alles wat met Eindhoven te maken heeft kennen we de leukste plekken in de stad. Ook weten we het vaak als eerste als iets nieuws opent.

Ervaring in de reiswereld
Onder de naam Reisbureau Eindhoven zijn wij, Marcel en Simone bijna 30 jaar reisagent geweest en hebben we voor duizenden klanten reizen geboekt naar landen over de hele wereld. We boekten tours, hotels, transfers, shows, theater, fietstochten, kooklessen, hop on hop off en nog veel meer. We zorgden ervoor dat het onze klanten aan niets ontbrak. Zo begon dit idee: waarom laten we de bezoekers van onze eigen stad niet zien hoe mooi Eindhoven en omgeving is?

Pieter heeft zijn Bachelor Information Sciences in 2021 behaald. Hij zorgt voor de gehele ICT van City Tours Eindhoven. Hij heeft zelf de handige web-app gebouwd waarin de route en stoppunten te zien zijn. 

We hebben enorm veel ervaring met groepen die van Nederland naar alle bestemmingen in de wereld reizen. Het was dan ook een kleine stap om dit ook in eigen stad te gaan doen. Niet alleen het stadscentrum is het bezoeken waard, ook de omgeving zoals Nuenen (van Gogh dorp), de Kempen (Oirschot, Eersel, Bladel, Bergeijk, Reusel) en bekende kleine dorpjes als Heeze of Son & Breugel. Ben je op zoek naar cultuur, kunst, natuur, geschiedenis, tech of architectuur? Eindhoven en Brabant heeft het allemaal.

We hebben ons aanbod onlangs uitgebreid met Food Tours in Brabant en Zeeland. Een leuke dag uit inclusief hapjes, drankjes, route en een uitgebreide beschrijving van wat je onderweg kunt doen. We hebben plannen om een Food Tour in iedere provincie te maken! 

Wij helpen je graag met de planning van een leuke tour of uitje in Eindhoven of andere provincie.  We nemen je graag alle zorgen uit handen en leveren onder andere de volgende diensten: tours, gidsen, restaurants, entertainment, tolkassistentie, transfers, autoverhuur, hotelreservering en speciale activiteiten.

Laat ons je tour verzorgen door Eindhoven en omgeving! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Simone

Mede-eigenaar

Marcel

Mede-eigenaar

Pieter

Mede-eigenaar

Roy

Stagiair 2021 (Q1 & Q2)

Saartje

Fulltime stofzuiger

Tours in Eindhoven en omgeving

City Tours Eindhoven is o.a. bekend van