De leukste tours uitjes groepsuitjes in Eindhoven

Over ons

Leuk dat je op onze website rondkijkt! Wij stellen ons graag aan je voor: Wij zijn Marcel, Simone en Pieter Greefhorst en zijn geboren en getogen in Eindhoven. Omdat we hier ons hele leven wonen en de interesse hebben in alles wat met Eindhoven te maken heeft kennen we de leukste plekken in de stad. Ook weten we het vaak als eerste als iets nieuws opent.

Ervaring in de reiswereld
Onder de naam Reisbureau Eindhoven zijn we al bijna 30 jaar reisagent en hebben we voor duizenden klanten reizen geboekt naar landen over de hele wereld. We boeken tours, hotels, transfers, shows, theater, fietstochten, kooklessen, hop on hop off en nog veel meer. We zorgen dat het onze klanten aan niets ontbreekt. Zo begon dit idee: waarom laten we de bezoekers van onze eigen stad niet zien hoe mooi Eindhoven en omgeving is?

We hebben enorm veel ervaring met groepen die van Nederland naar alle bestemmingen in de wereld reizen. Het was dan ook een kleine stap om dit ook in eigen stad te gaan doen. Niet alleen het stadscentrum is het bezoeken waard, ook de omgeving zoals Nuenen (van Gogh dorp), de Kempen (Oirschot, Eersel, Bladel, Bergeijk, Reusel) en bekende kleine dorpjes als Heeze of Son & Breugel. We hebben ons aanbod onlangs uitgebreid met Food Tours in Brabant. Een leuke dag uit inclusief hapjes, drankjes, route en een uitgebreide beschrijving van wat je onderweg kunt doen. Ben je op zoek naar cultuur, kunst, natuur, geschiedenis, tech of architectuur? Eindhoven en Brabant heeft het allemaal.

Wij helpen je graag met de planning van een leuke tour of uitje in Eindhoven of Brabant. We nemen je graag alle zorgen uit handen en leveren onder andere de volgende diensten : tours, gidsen, restaurants, entertainment, tolkassistentie, transfers, autoverhuur, hotelreservering en speciale activiteiten.

Laat ons je tour verzorgen door Eindhoven en omgeving! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Simone

Mede-eigenaar

Marcel

Mede-eigenaar

Pieter

Mede-eigenaar

Roy

Stagiair 2021 (Q1 & Q2)

Saartje

Fulltime stofzuiger

Tours in Eindhoven en omgeving

Street Art Tour Eindhoven met gids

Fiets samen langs de mooiste street art van Eindhoven…

 29,95

Coming soon

Fietstour in de voetsporen van Vincent van Gogh

Dichter bij Van Gogh kom je niet…

 0,00

Coming soon

Food tour highlights van Eindhoven (28 km)

Een hele dag uit inclusief route, 3 hapjes en 3 drankjes…

 37,50

Coming soon

City Tours Eindhoven is o.a. bekend van