Welkom in Eindhoven 🤩

Stadswandelpark

Zoek je een rustig en ontspannend plekje temidden van de drukke stad? In Eindhoven is zeer veel groen te vinden maar het stadswandelpark is echt een bijzonder. Zo centraal gelegen maar je toch wanen in een compleet andere omgeving, zo kan je dit park het beste omschrijven.

Naast het aanwezige groen en de waterpartijen vind je hier kunst, een sterrenwacht en monumenten zoals bijvoorbeeld het radiomonument. Ook leuk om een keer te bezoeken als deze is geopend; de Dr. AF Philips sterrenwacht.

Wil je na je wandeling lekker op een terrasje zitten? Bezoek dan het parkhotel met uitzicht op het park en geniet van een heerlijk drankje, lunch of diner. Het pand is echt schitterend en nostalgisch. In dit park is tevens het parktheater gelegen waar je een heerlijke avond uit kunt gaan.

Het mooie van veel parken in Eindhoven is dat ze met elkaar verbonden zijn en zo ook het stadspwandelpark. Zowat verbonden ligt het Dommelplantsoen en aan de andere kant van de ring liggen de Genneper parken. Dit zijn drie totaal verschillende parken. Eigenlijk is het heel simpel om veel mooie parken te vinden; volg de kleine rivier de Dommel en je komt de meeste parken vanzelf tegen.

Gerelateerde tours

Locatie
Meer informatie?

+31 6 42 63 18 00

Binnen enkele minuten antwoord op al uw vragen

+31 40 209 21 70

Op werkdagen telefonisch bereikbaar

info@citytourseindhoven.com

Of al uw vragen per e-mail beantwoord