Individuele E-Fatbike Tours met zelf ontwikkelde web app

Sinds drie jaar verhuren wij Knaap E-Fatbikes in Eindhoven. Na 28 jaar als reisagent reizen (en excursies) naar alle delen van de wereld te hebben verkocht wilden we graag toeristen laten zien hoe mooi รณnze omgeving is. En, hoe kan dat beter dan op een oer-Hollandse manier in de vorm van een fiets? Niet zomaar een fiets maar een elektrische, stoere en urban fiets passend bij de stad Eindhoven. Wat in 2021 begon met het voorzichtig uitproberen van 4 E-Fatbikes groeide in drie jaar uit tot een drukke bedoeling met 15 E-Fatbikes.

Een E-Fatbike is een fiets met een dik frame, bijpassende brede banden en een zadel waar je met twee personen op kunt zitten. Conditie hoef je niet te hebben want alleen slow motion rondjes draaien met je voeten is voldoende om 25 km per uur te gaan, er is geen weerstand tijdens het trappen wat maakt dat je niet moe wordt en je met gemak een route van 50 km rijdt.

Wat we toen niet beseften, omdat we het zo gewend zijn, is dat we een extreem goede fietsinfrastructuur hebben in Eindhoven en omgeving. Vrijwel overal liggen veilige brede fietspaden apart van de rijbaan voor autoโ€™s. Mooie routes dwars door de mooie groene bossen, langs kanalen of dwars door de stad waar je tegenwoordig beter kunt fietsen dan autorijden. De gemeente en provincie doen er inmiddels alles aan om het gebruik van de auto te ontmoedigen en het gebruik van de fiets te promoten. Niet voor niets liggen de meest iconische fietsvoorzieningen in onze omgeving zoals bijvoorbeeld de Hovenring, de Tegenbosch brug en de Stรถnner-Meijwaard brug.

Wij bieden diverse individuele tours aan met deze stoere vervoersmiddelen waaronder een tour door Eindhoven en omgeving en een natuur en dorpen tour. Daarnaast bieden we thematische tours zoals een Van Gogh tour, Philips Heritage tour en een Picknick of lunchtour.

Tijdens iedere tour navigeer je met het door ons zelf ontwikkelde systeem โ€˜tourkeโ€™ waarin we iedere stop beschrijven, tips geven en een navigatie link vermelden hoe er te komen. Wist je dat we deze tours niet alleen in eigen omgeving aanbieden? Inmiddels is er een tour in de provincie Brabant, Zeeland maar ook in het buitenland in Valencia, Aruba en Curaรงao.

Hoe mooi is het om je klanten steeds weer een mooie dag te mogen laten beleven op een E-Fatbike? Hoe mooi is het om alleen maar vijfsterren reviews te krijgen voor de E-Fatbike tours, mensen met een smile te zien vertrekken en uren later weer op dezelfde manier terug te zien komen? ๐Ÿ˜

Ons seizoen 2023 zit erop en het is een mooi moment om eens terug te kijken op het derde jaar E-Fatbike verhuur bij City Tours Eindhoven.

Waar tijdens covid de klanten vooral uit Nederland, Belgiรซ en Duitsland kwamen komen de klanten nu ook uit andere Europese landen maar ook uit diverse andere werelddelen. Zo sta je op een dag klanten te woord uit Belgiรซ, Zuid-Afrika, Honduras, Australiรซ en Amerika en hoor je na de tour enthousiaste verhalen over wat ze allemaal hebben gezien en hoe fijn ze de E-Fatbikes vonden.

We leven toe naar het volgende seizoen (half maart starten we weer๐Ÿ™Œ) waar we nog wat kleine verbeteringen door gaan voeren die we afgelopen seizoen hebben geleerd.

Tot dan!

Marcel en Simone

Huur een stoere E-Fatbike en je geniet gegarandeerd van het fietsen zonder moe te worden! Je vertrekt naar keuze tussen 10:30 uur en 12:00 uur en levert de fiets weer in tussen 17:00 uur en 18:00 uur.

E-Fatbike Tour Langs Natuur En Dorpen Rondom Eindhoven

E-Fatbike Tour Eindhoven

E-Fatbike Tour Philips Erfgoed Eindhoven

E-Fatbike Tour In De Voetsporen Van Vincent Van Gogh

E-Fatbike Tour Met Picknick In Het Park

E-Fatbike Tour Inclusief Lunch

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Simone Greefhorst

Simone Greefhorst

Mede-eigenaar

Meer lezen