Welkom in Eindhoven 🤩

Strijp-T

Dit is het terrein van Innovatie en versnelling, het hart van Brainport Eindhoven. Het lijkt wel alsof het in het ‘DNA’ zit van het bedrijventerrein Strijp-T. Philips heeft hier in het verleden hele grote stappen gezet en later zijn er internationale bedrijven ontstaan zoals o.a. ASML en NXP. Deze vibe is hier nooit weg geweest en nu meer dan ooit aanwezig. Dit is de plek waar nieuwe technologieën worden ontwikkeld.

De  indrukwekkende, industriële en historische gebouwen die Strijp-T zo uniek maken zijn gerenoveerd en klaar voor een duurzame en comfortabele toekomst.

Strijp-T is ideaal gelegen, in het hart van de Brainport regio, tegenover treinstation Strijp-S en op korte afstand van de snelweg en Eindhoven Airport.

Op Strijp-T staat het werkplezier centraal. Er is veel groen aangelegd en het nodigt uit om naar buiten te gaan voor nieuwe inspiratie op te doen en andere mensen te ontmoeten. Er zijn meerdere eetgelegenheden en op loopafstand ligt Strijp-S, Strijp-R en het Philips de Jongh wandelpark.

Bedrijven die zich hier willen vestigen moeten zich bezig houden met het thema ‘ Make-Create-Innovate’ wat wil zeggen dat ze producten moeten maken die creatief waarde toevoegen of innovatieve bezig zijn met nieuwe producten. Ook moeten de bedrijven zich minimaal met een van de vier

themagebieden van Strijp-T bezighouden; hightech, experience, sustainability en smart-society.

Gerelateerde tours

Locatie
Meer informatie?

+31 6 42 63 18 00

Binnen enkele minuten antwoord op al uw vragen

+31 40 209 21 70

Op werkdagen telefonisch bereikbaar

info@citytourseindhoven.com

Of al uw vragen per e-mail beantwoord