De Start van het Uitjes Seizoen!

Met de komst van het voorjaar ontwaakt ook het verlangen naar buitenactiviteiten en gezellige uitjes. Het uitjes seizoen staat voor de deur, en wat is er nu leuker dan op de fiets Eindhoven en omgeving te ontdekken? Er valt zoveel te ontdekken. Laten we eens kijken naar de verschillende mogelijkheden die dit seizoen te bieden heeft.

Fietsen door Eindhoven
Eindhoven staat bekend om zijn gastvrijheid en kent een rijke geschiedenis, er is geen betere manier om het bruisende heden en het verleden van deze dynamische stad te ervaren dan op de fiets. Groepen vrienden, families of collega’s kunnen samen genieten van de prachtige brede fietspaden maar ook het fietsen door kleine leuke straatjes of mooie natuur.

Het aanbod aan fietstours is bij ons groot. De keuze is aan jou! Je kunt kiezen uit diverse tours op een stoere E-Fatbike maar je kunt ook kiezen om een tour te maken met een stadsfiets, een elektrische fiets of een tandem in combinatie met een thema zoals Street Art of Philips Erfgoed.

Dit seizoen hebben wij een nieuwe en boeiende fietstour toegevoegd aan ons aanbod. Onder begeleiding van ervaren gidsen kun je nu de Highlights van Eindhoven ontdekken op twee wielen. Van historische bezienswaardigheden tot moderne architectuur, deze tour biedt een unieke kijk op de stad. Een perfecte manier om de stad te verkennen en alle verborgen pareltjes te ontdekken die je anders misschien zou missen.

Op Maat Gemaakte Tours voor Groepen
Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag of vriendengroep hebt, wij staan klaar om jouw uitje onvergetelijk te maken. Wij begrijpen dat elke groep uniek is, en daarom bieden we tours op maat aan. Of je nu op zoek bent naar een culturele ontdekkingstocht, een culinaire verkenning of een combinatie van beide, het kan allemaal worden geregeld.

Culinaire Avonturen in Brabant en Zeeland
Foodies opgelet! Brabant en Zeeland hebben niet alleen prachtige landschappen, maar ook een rijke culinaire traditie. City Tours Eindhoven organiseert al jaren food tours in Brabant en Zeeland. Tijdens deze culinaire roadtrips kun je de heerlijkste gerechtjes proeven die de regio te bieden heeft. Van ambachtelijke kaas tot boerderij ijs, je zult versteld staan van de smaken die je tegenkomt. Dit jaar hebben allebei de tours andere horeca stops gekregen zodat de tours afwisselend blijven voor onze fans!

Over de grens
Onlangs hebben we ons aanbod aangevuld metย  leuke roadtrips over de grens en wel op Curaรงao en Aruba. Rijd met je eigen (huur)auto met behulp de door ons ontwikkelde web app als je digitale gids. Je kunt de web app 8 dagen gebruiken.

We zijn een maand in Valencia geweest en hebben daar een gave fietstour en wandeltour in elkaar gezet. Op deze manier ontzorgen we jou volledig en heb je al het moois van deze stad in no time ontdekt!

We bieden deze tours aan via onze website maar ook op de bekende platforms (Get Your Guide, Viator/Tripadvisor, Tui Musement) onder de naam Tourke Selfguided Tours.
We zijn van plan om ons aanbod over de grens te blijven uitbreiden, we houden jullie uiteraard op de hoogte!

Genieten is ons motto!

Uitjes Seizoen: Plan Jouw Avontuur
Of je nu kiest voor een ontspannen fietstocht door Eindhoven of een wandeltour inclusief een lekkere pauze stop of een culinaire verkenningstocht door Brabant en Zeeland, het uitjes seizoen biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en ontdekking. Bezoek onze website van City Tours Eindhoven voor meer informatie over het diverse aanbod en om jouw avontuur op maat te plannen.

Het is tijd om samen met vrienden en familie de frisse lucht op te snuiven, nieuwe plekken te ontdekken en te genieten van al het moois dat het uitjes seizoen te bieden heeft.

Wij zijn er klaar voor!

Veel plezier en een geweldig uitjes seizoen gewenst! ๐Ÿ˜Ž

 

ย ย 

Delen op facebook
Facebook
Delen op twitter
Twitter
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op whatsapp
WhatsApp
Simone Greefhorst

Simone Greefhorst

Mede-eigenaar

Meer lezen